Tijdens de rondrit van 1 uur  zorgen wij dat er bubbels koud staan. Soms hoef je geen speciale reden te hebben om een limousine te huren, maar is het gewoon leuk om tijdens een rondrit in een limousine te luisteren naar muziek, genieten van het uitzicht en lekker met elkaar kletsen onder het genot van heerlijke bubbels. (frisdranken ook mogelijk)

Limousine huren huwelijk? Al sinds 2014 verzorgen wij met heel veel plezier limousines voor huwelijken. Door onze jarenlange ervaring is het verzorgen van trouwvervoer een van onze specialiteiten en weten we precies wat er nodig is om ook uw huwelijksdag perfect te laten verlopen.

Unieke kinderfeestjes? Op zoek naar een leuk, hip, hedendaags, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

Restaurant bezoeken? is het voor een diner of lunch?

een limousine haalt het hele gezelschap op voor de deur en brengt jullie discreet, veilig terug, terwijl de champagne klaar staat.


ideaal voor verjaardag, zakelijk of romantische date

Tijd voor ontspanning? Is het nu voor een romantische date of en uitstapje met vriendinnen, onze limousines halen jullie op en brengen jullie veilig weer thuis.

Jullie champagne staat alvast koud

Limo huren voor vrijgezellen? onze limousine haalt jullie op en brengt je naar desbetreffende bestemmingen. willen jullie extra opvallen, huur zeker de roze limousine en denk aan de personalisatie door bestickering en bijhorende textiel en petten

De communie van je zoon of dochter is op zich al een bijzondere gelegenheid en bijzondere dag, maar je kan hem nog veel specialer maken! Door het huren van een stretched limousine maak je van deze dag een dag die de communicant nooit zal vergeten!

Limousine huren babyshower. Huur voor je leuke luxe babyshower party een luxe limousine.

Laat je ophalen met een limousine en laat je vervoeren naar de plek van het feest, of start het feest in de limousine. Onder het genot van een fles (alcoholvrije) bubbels samen met vrienden proosten!

copyright @ atc-limo.be since 2014

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.

Accepteren